Vergelijk nu alle Glasvezel-pakketten op jouw adres:

Met onze internet postcodecheck zie je welke internetaanbieders beschikbaar zijn op jouw adres. Vul je postcode en huisnummer in en doe de GRATIS check!

Goedkoop glasvezel internet vergelijken

Wat het best passende internet contract is is gebonden aan van veel factoren. Zo zijn uw wensen erg beslissend om te zeggen welk internet contract het goedkooste bij u past. Om u een beter beeld te geven welk internet contract het meest geschikte is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet keuze te beoordelen. Zo kunt u op hier zien welke provider het beste internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.

Wat is glasvezel internet?

Glasvezel internet of Fiber to the Home (FttH) is een vorm van breedband internet waarbij tot aan de huis gebruik gemaakt wordt van supersnelle glasvezelkabels.

Met glasvezel internet heeft u een eigen internet lijn in huis.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Glasvezel Internet, TV en Bellen-aanbieders bekijken en vergelijken

Uiteindelijk gaat het er om dat je tussen alle glasvezel aanbieders het pakket vindt dat aan uw wensen voldoet, maar glasvezel vergelijken kost daarnaast tijd. Vergelijk glasvezelprijzen door middel van onze opties en bespaar tijd. Voer je postcode in je ziet dan ogenblikkelijk of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres en geef aan welke snelheid van het streamen je wilt hebben. Hoe hoger de internetsnelheid, hoe duurder het glasvezelabonnement.

Ook geïnteresseerd in razendsnel internet wat ook opnieuw betrouwbaar is? En dat allemaal voor een vast geldbedrag per maand? Dan is glasvezel internet de oplossing. De ontwikkelingen omtrent glasvezel internet gaan zeer snel. Steeds meer computers verlangen een internetverbinding, de druk die dit op een thuisnetwerk legt is vele malen hoger dan een hele tijd geleden. De vraag naar stabieler en goed internet is dus groter dan voorheen. Gelukkig komen er daarnaast steeds meer glasvezel aanbieders bij, maar hoe weet je welke hiervan goed is voor jou?

Met glasvezel zoek je de grenzen op van alles dat mogelijk is op de regio van pure snelheid. Kijk met meerdere keren computers digitale TV zonder kwaliteitsverlies en stream series en video’s in 4K.

Aanbieder van Internet, TV & Bellen via het betrouwbare KPN-netwerk (misschien ken je ons al van Budget  gas en stroom of Budget Mobiel?) We zorgen dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt.

Vind bij ons alle pakkettarieven voor Internet, Bellen & TV van Caiway. afsluiten van aanbieder is echt een makkie.

Met netwerken van LTE, kabel en glasvezel verbindt KPN ons leven met een breed scala van producten van de maximum kwaliteit.

Alles over het installeren en gebruiken van Ziggo internet. gebruikelijke informatie en info over storingen. Lees bij ons meer.

Supersnel online met glasvezel internet van T-Mobile, KPN of een andere provider? Met down- & uploadsnelheden van vijftig tot 1000 Mb/s is er ook een abonnement voor jou.

Internet is de basis van elk pakket. Bij XS4ALL stelt u jouw abonnement naar eigen wens samen. U kunt kiezen voor alleen Internet of dit combineren met Televisie en/of Bellen.

Met het Flexpakket van DELTA heb je 24/7 supersnel en zeer stabiel internet en kies je zelf je snelheid. Je snelheid is ernaast maandelijks aanpasbaar.

Met Youfone in huis geniet je van betrouwbaar Internet, TV en Bellen. In huis & onderweg. Zonder extra kosten opnemen, pauzeren, terugkijken.

NLZiet is een online tv-dienst waarbij u voor een vast bedrag per maand 36 tv-zenders kunt bekijken. U heeft geen los tv-abonnement nodig.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Glasvezelabonnementen

Het is heel simpel om de diverse soorten internet te vergelijken. Je kunt aan de linkerzijde je voorkeuren aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden als wij voor jou internet vergelijken. Je kunt misschien wel aangeven of je internet via de kabel, ADSL of glasvezel wilt, maar je kunt ook ernaast aangeven welke internetsnelheid je gebruikt of onder andere of je een keuze van een of twee jaar wilt afsluiten. Door je voorkeuren kenbaar te maken is het eenvoudiger om gericht internet te vergelijken op instap van die van jou behoeften.

Wij staan zowel voor consumenten als voor ondernemers klaar met onze vergelijkingsservice. een ieder kan bij ons heel heel simpel internet vergelijken van allerlei providers om snel te ontdekken welke provider de meest geschikte deal in de aanbod heeft. particulieren kunnen op deze website goedkoop internet vergelijken, internet en bellen, internet en televisie of alles in een pakketten met internet, bellen en televisie. Ondernemers hebben bij ons de een keuzemogelijkheid te maken om zakelijk internet te vergelijken. Zo vinden wij 24/7 voor diegene de best passende en voordeligste internet opties, ongeacht de voorkeuren.