Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Vul je postcode en huisnummer in en je ziet een overzicht van beschikbare pakketten op je adres.

Internetabonnementen vergelijken

Internet vergelijken is niet moeilijk, maar gaat zeer easy en snel. Vergelijken van internetpakketten is belangrijk, omdat je flink kunt geld besparen op de vaste lasten. En wie wil dit nou niet? Je kunt al snel 200 euro geld overhouden op jaarbasis en dat is allicht mooi meegenomen. Als je vergelijkt via deze site hoef je zelf niet alle websites van providers af te gaan. En dat scheelt heel veel tijd en werk! Zelf internetaanbiedingen vergelijken vergt veel tijd omdat er veel verschil is tussen kosten en snelheden. Onze site is een onafhankelijke vergelijker. Dat wil zeggen dat bijna alle aanbieders meegenomen worden in de vergelijker. Het hangt natuurlijk wel af van je postcode of het pakket dat op je adres beschikbaar is.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere provider van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene telecomaanbieder voordeliger zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Internet vergelijken

Een ieder doet tegenwoordig aan e-mailen, online shoppen en streamen. We kijken een gemiste TV-aflevering via Programma Gemist of streamen een film via Netflix.

Zelf internet vergelijken is een stuk eenvoudiger via Onze website. Wij hebben een zo uitgebreid potentiele lijst met zaken verzameld waarmee u alle abonnementen van alle grote internet providers in nederland standaard en objectieve kunt vergelijken. Denk hierbij aan:

 • Abonnementskosten
 • Te verwachten internetsnelheid
 • Aantal tv- en hd-zenders
 • Eenmalige kosten
 • Installatiegarantie of monteur
 • Begin Gemist
 • En nog enkele meer

De meest belangrijke criteria om internetabonnementen te vergelijken hebben wij hieronder verder uitgelegd.

Welke internetsnelheid of techniek heb ik nodig?

Er zijn diverse technieken in dit land waarover internet aansluitingen worden geleverd zoals ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. Maar wat zijn nu de echte verschillen om mee te nemen in uw vergelijking?

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetaanbieders vergelijken

In Nederland heb je ruim voldoende optie uit diverse internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je diverse keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot pakket is het tegelijkertijd niet meer zo easy en goedkoop om een goede beslissing te maken als je een nieuw internetabonnement kiest. Los van het gegeven dat er sommige contracten en zaken zijn, zijn veel internet vergelijkers die je online vindt ernaast erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet objectief en je wordt hierom onbewust al een bepaalde richting ingeduwd of er ontbreken essentiële informatie over providers waarvan ze het liefste niet hebben dat je daar een internetabonnement afsluit. Onze website is gelukkig 100% onafhankelijk en heeft als doel jou een goed en duidelijk hulpmiddel te bieden. Om het internetabonnement te vinden dat het goedkoopste op uw wensen aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

 • Providers: een perfecte of slechte ervaring met een provider? in een eventuele voorkeur voor één of Deze website is 100% onafhankelijk. Standaard sorteren wij de internet pakketten op de laagste jaarprijs. Het meest goedkope internet contract staat dus altijd bovenaan. U weet dus precies waar u aan toe bent. Internetproviders hebben geen invloed op onze sortering. U kunt dus altijd eerlijk internet vergelijken.

  De wensen bij een internet abonnement kunnen erg divers zijn. Met de handige internet vergelijker van deze website kunt u de internet pakketten tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. Op die wijze vindt u zeker het internet contract dat aan uw wensen voldoet.

  U kunt onder meer filteren of sorteren op de volgende zaken:

  • Het soort internet abonnement; wilt u liever glasvezel internet vergelijken of juist kabel internet vergelijken?
  • De snelheid van het internet pakket; er zijn internet abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 750 Mb
  • Beoordelingen; wat vinden bestaande klanten van de telecomaanbieder en de klasse van het internet?
  • Helaas leveren niet alle aanbieders op alle adressen in ons land. Met behulp van onze handige postcodecheck kunt u exact zien welke aanbieders een internet abonnement leveren op uw adres.

  Waarom vergelijken?

  De meeste klanten geven liever niet te veel uit aan internet en telefonie. Dat hoeft ook niet want door regelmatig over te stappen kun je onkosten geld overhouden.

  Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle internetaanbieders bezoeken en lijstjes bijhouden. Ernaast verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

  • abonnementskosten
  • internetsnelheid
  • aantal e-mailadressen
  • gratis draadloos modem

  Het feit dat verzekeringsmaatschappijen op diverse manieren korting geven, maakt het vergelijken niet eenvoudig. Sommige kortingen gelden alleen de 1ste maanden of het eerste twaalf maanden. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle internetaanbieders afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke telecomprovider betaalt. Omdat er zoveel keus is, zie je mogelijkerwijs door de bomen het bos niet meer.

  Door de deze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in een aantal seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je helpen in je mogelijkheid voor een goedkoop én passend internetabonnement.

  Goedkoop internet

  Goedkoop internet vergelijken kan in combinatie met een pakket, zoals een pakket met televisie en / of bellen, maar het is uiteraard ook heel goed mogelijk om internet te vergelijken als enkel product. Verreweg de meeste aanbieders bieden je de zowel de mogelijkheid tot het vinden van een pakket als de keus om een enkel product af te nemen, zoals alleen internet. Natuurlijk kun je tevens bij ons uitstekend terecht om de aanbieders van goedkoop internet te vergelijken met elkaar om zeker te weten dat je echt voor de meest betaalbare keus kiest. Meestal valt er toch nog wel een leuk bedrag te geld besparen.

Bij T-Mobile krijg je internet en tv voor een uitstekende prijs. Kies je voor Alles in 1 en ga je voor een voordelig abonnement met Internet, TV én Vast Bellen, of heb je het liefste enkel Internet?

Weet je niet welk Alles in 1 pakket je moet kiezen? Kies het ideale pakket van Budget met internet, bellen en tv door de pakketten van internetaanbieders met elkaar te vergelijken.

Wij streven altijd naar de best passende prijzen voor jou! Op deze website vergelijkt Caiway TV, Internet & Bellen. Bekijk deze website voor alle te verkrijgen aanbiedingen en doe een postcodecheck!

Vind op onze website alle pakkettarieven voor Internet, Bellen & TV van KPN. afsluiten van aanbieder is echt een makkie.

Internetabonnement afsluiten? Kies voor snel internet van Ziggo. Vergelijk abonnementen op snelheid ✓ Tot een 1000 Gbit/s internetten.

Internet tot wel 1000 Mb/s? Meer dan zeventig TV zenders? Films huren op je eigen TV? Of bellen tegen een scherp tarief? Kies voor internet, bellen & tv van een van onze partners.

Internet, Televisie en Bellen. Best geteste abonnement door de Consumentenbond. Kijk waar en wanneer u wilt. Zo hoeft u nooit meer uw favoriete TV-programma’s te missen.

Supersnel internet met glasvezel van DELTA! Stel gemakkelijk je eigen pakket samen voor internet, tv en vast bellen met ons Flexpakket.

Met de Youfone Overstapservice zorgen ze ervoor dat jouw aansluiting vlekkeloos verloopt. Ze zeggen je oude contract op.

Kijk alle programma’s van de Nederlandse tv in één app. Kijk live, terug en vooruit. Paar euro per maand. Elke maand opzegbaar.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Goedkoop internet vergelijken kan gecombineerd met een pakket, zoals een pakket met televisie en / of bellen, maar het is natuurlijk daarnaast erg slim mogelijk om internet te vergelijken als uitsluitend product. Verreweg verscheidene providers bieden je de zowel de een mogelijkheid te maken tot het aanschaffen van een abonnement als de een keus te maken om een enkel product af te nemen, zoals enkel internet. natuurlijk kun je daarnaast op deze website heel goed terecht om de aanbieders van goedkoop internet te bekijken en vergelijken met elkaar om absoluut te bedenken dat je echt voor meest geschikte een mogelijkheid te maken kiest. over het algemeen regelmatig valt er op de keper beschouwd nog wel een leuk geldbedrag te besparen.