Heeft u het betere internet en TV pakket gevonden en heeft u de bestelling afgerond? Dan verwerkt onze klantenservice uw TV en internet aanvraag acuut bij de betreffende aanbieder. Na het afronden van de bestelling heeft u twee weken bedenktijd. Binnen deze veertien dagen kunt u uw internet en TV aanvraag dus zonder kosten via ons annuleren.

Internet en TV abonnementen vergelijken

Het is tevens een optie om bij een aantal internet en TV providers gebruik te maken van de zogenaamde versnelde levering. Met deze zonder extra kosten extra service is het een mogelijkheid om de bedenktijd te schrappen, hierdoor wordt het internet abonnement sneller dan normaal geleverd.

In zekere gevallen wordt er gebruik gemaakt van een satellietschotel of een digitale antenne (Digitenne). Bij het bestellen van een pakket is het mogelijk om een HD-abonnement af te sluiten. Dat betekent dat je de digitale beelden kunt bekijken met een HD-klasse (High Definition). Om hiervan te kunnen profiteren is een toestel belangrijk dat geschikt is voor HD (HDTV) en een HD-receiver. Hierover kunnen de diverse providers je informeren.

Internet en TV Pakket

Wanneer je in plaats van een alles in 1 kiest voor twee diensten in één pakket ben je in de regel stukken voordeliger uit dan beide diensten los van elkaar te abonneren. Naast snel en stabiel internet kun je bovendien met een combinatie genieten van digitale televisie.

Beide diensten kun je bij de meeste internetproviders in een contract afsluiten. De internetpakketten die worden aangeboden in combinatie met televisie variëren in snelheid. De meeste mensen willen in enkele stappen en goedkoop internetten. Het is daarom interessant hier goed na te kijken voorafgaand je een internet en TV pakket gaat afsluiten. 

Televisie kijken, op het internet surfen, we doen het allemaal en met het hele gezin tegelijk. Vandaag hoeft het alleen niet zo veel meer te onkosten als vroeger. Waar je eerst allemaal losse abonnementen had, kun je nu voor 1 pakket gaan.

Bij verschillende grote providers zijn namelijk pakketten verkrijgbaar, waarbij je korting krijgt door al je abonnementen samen te bundelen. Zo bespaar je al gauw veel geld op je rekeningen en hoef je bij aanpassingen of opmerkingen je niet tot meer dan een telecomprovider te richten.

Ernaast kom je al gauw leuke extra’s tegen waardoor je nog meer plezier hebt van je multimedia. Hier lees je enkele handige tips. 

Internet en TV vergelijken

Bij het uitzoeken van internet en TV, is het allereerst belangrijk om vanuit je eigen wensen te handelen. Sommige consumenten hebben namelijk liever supereenvoudig internet, terwijl andere personen meer naar hd-tv verlangen.

Let hier dus op en vergelijk de internetprovidersgoed. Internetsnelheden variëren al gauw van 20 Mb per seconde tot 1000 Mb per seconde qua streamen. Sommige providers bieden tevens meer zenders aan dan anderen. Je wilt allicht het meeste uit je abonnementen krijgen, dus weet wat je in huis haalt. 

Als je een internetpakket met TV in huis haalt kun je trouwens ook rekenen op allerlei extra’s. Met Horizon TV van Ziggo heb je meer dan 60 digitale TV-zenders in high definition. Bij andere internetproviders heb je weer andere voordelen, dus kijk eens goed rond en maak je keus op basis van je eigen wensen.

Scroll naar boven