Budget

Wil je weten of Budget internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Budget Thuis Alles in 1 biedt u aan om te kunnen genieten van internet tv en bellen met KPN kwaliteit tegen een budgetprijs. Budget Thuis (voorheen NLE alles in 1) maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk en biedt u zeer vroeg internet aan, veel hd-zenders en de te kiezen van vaste telefonie. En dat alles voor een scherpe prijs. Er zijn ADSL en glasvezel pakketten beschikbaar.

Overweegt u om te kiezen voor een Budget Thuis alles in één pakket – daarnaast wel een triple play, drie in 1, all-in one genoemd – dan is het wel doorslaggevend om even goed te kijken naar de inhoud van het telecom pakket voor bij u thuis. U weet een ding absoluut zeker als u afsluit voor besteedbaar bedrag: perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. U kent Budget Thuis mogelijk al wat langer vanwege het Buget energie product. Daarmee bieden ze al langere tijd scherpe energieproducten waar u als consument van kunt profiteren. En dat willen ze ernaast doen in de Alles in 1 markt. Vandaar hun scherpe aanbod.

Maar er is meer dan het Budget Thuis internet, want in het abonnement zit ook Buget TV. Dit is ook goed geregeld bij deze provider. U verdient meer dan 100 zenders, waarvan sommige in HD kwaliteit. Is dit voor u nog niet genoeg? Dan heeft u volop optie uit meerdere zenderpakketten. Denk vooraf wel even na wat u echt nodig heeft. Want als u ook Disney+ heeft dan zijn alle extra pakketten bijvoorbeeld niet nodig. Maar er is mogelijkheid uit als je wilt FOX Sports en Videoland als optionele pakketten bij jouw TV abonnement.

Budget TV pakket

Even wat meer over het Budget Thuis TV pakket. Bij Budget Thuis bieden ze u eigenlijk dezelfde eigenschappen als bij KPN. Dat houdt in dat u interactieve TV heeft bij die van jou abonnement. U kunt uw favoriete series kijken op een groot scherm, en u kunt de apps bedienen via die van jou afstandsbediening. U kunt dus ernaast Youtube, Buienradar en NOS sport via die van jou TV kijken.

Vindt u het intussen nog tekort? Dan kunt u altijd nog kiezen voor het PlusPakket, het Budget Thuis TV Plus pakket. Hierin zitten opnieuw 30 te veel TV-zenders, maar daarnaast 20 dubbel films per maand, 500 uur aan series en u kunt tot 10 dagen terug TV programma’s kijken via Programma Gemist. Maar er zijn nog meer zenderpakketten beschikbaar zoals het Kids Pakket, Ziggo Sport Totaal, Fox Sports of Film1. Er is echt voor mensen wat!

Kiest u voor Buget Thuis? Dan ontvangt u voor digitale TV de eerste TV-ontvanger (ook wel settopbox genoemd) van hen. Heeft u meer dan een maal TV’s dan heeft u regelmatig ontvangers nodig. Per ontvanger vergoedt u een nihil geldbedrag te veel per maand.

Budget Thuis vergelijken

Wil u Budget Thuis vergelijken met andere Alles in 1 aanbieders? Er zijn altijd meer bezoekers die dit doen en daar proberen we u bij te helpen. Wilt u vergelijken met Ziggo of met KPN zelf? Het kan allemaal. In de vergelijker kunt u na het invullen van uw postcode en huisnummer alle broer providers van dit land onderling vergelijken, zoals: Online.nl, Oxxio, Tele2, Caiway, T-Mobile, Youfone, Ziggo en KPN. U ziet dan direct wat de beste Alles in 1 een mogelijkheid te maken is voor bij u thuis. Zo is het een stuk makkelijker om het voordeligste Alles in 1 pakket op die van jou locatie te vinden. De vergelijker is dag en nacht up to date qua prijzen en aanbiedingen. bekijken en vergelijken is nog nooit zo efficiënt en simpel geweest.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.