Budget

Wil je weten of Budget internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Budget Thuis Alles in 1 biedt u aan om te kunnen genieten van internet tv en bellen met KPN kwaliteit tegen een budgetprijs. Budget Thuis (voorheen NLE alles in 1) maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk en biedt u zeer vroeg internet aan, verschillende kanalen en de een keuze te maken van vaste telefonie. En dat alles voor een scherpe prijs. Er zijn ADSL en glasvezel pakketten beschikbaar.

Overweegt u om te kiezen voor een Budget Thuis alles in één pakket – ernaast wel een triple play, 3 in 1, all-in one genoemd – dan is het wel doorslaggevend om even goed te kijken naar de inhoud van het telecom pakket voor bij u thuis. U weet een ding natuurlijk zeker als u kiest voor besteedbaar bedrag: uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. U kent Budget Thuis mogelijk al wat langer vanwege het Buget energie product. Hiermee bieden ze al langere tijd scherpe energieproducten waar u als Nederlander van kunt profiteren. En dat willen ze ernaast doen in de Alles in 1 markt. Vandaar hun scherpe aanbod.

Maar er is meer dan het Budget Thuis internet, want in het abonnement zit ook Buget TV. Dit is ook goed geregeld bij deze provider. U verdient meer dan 100 zenders, waarvan enkele in HD kwaliteit. Is dit voor u nog niet genoeg? Dan heeft u volop mogelijkheid uit extra zenderpakketten. Denk vooraf wel even na wat u echt nodig heeft. Want als u ook Disney+ heeft dan zijn alle extra pakketten bijvoorbeeld niet nodig. Maar er is optie uit bijvoorbeeld FOX Sports en Videoland als extra pakketten bij uw TV abonnement.

Budget TV pakket

Even wat meer over het Budget Thuis TV pakket. Bij Budget Thuis bieden ze u eigenlijk dezelfde gelegenheden als bij KPN. Dat betekent dat u interactieve TV heeft bij uw abonnement. U kunt die van jou favoriete series kijken op een groot scherm, en u kunt de apps bedienen via die van jou afstandsbediening. U kunt dus ernaast Youtube, Buienradar en NOS sport via uw TV kijken.

Vindt u het niettemin nog tekort? Dan kunt u altijd nog aangeven voor het PlusPakket, het Budget Thuis TV Plus pakket. Hierin zitten opnieuw 30 extra TV-zenders, maar ernaast 20 extra films per maand, 500 uur aan series en u kunt tot 10 dagen terug TV programma’s kijken via Programma Gemist. Maar er zijn nog meer zenderpakketten beschikbaar zoals het Kids Pakket, Ziggo Sport Totaal, Fox Sports of Film1. Er is echt voor een ieder wat!

Kiest u voor Buget Thuis? Dan verdient u voor digitale TV de eerste TV-ontvanger (ook wel settopbox genoemd) van hen. Heeft u regelmatig TV’s dan heeft u vaker dan 1 keer ontvangers nodig. Per ontvanger betaalt u een klein bedrag te hoog per maand.

Budget Thuis voordelen

  • KPN kwaliteit voor een Buget prijs
  • Razendsnel internet met glasvezel
  • efficiënter dan Ziggo
  • Budget Thuis internet en TV

Heeft u bij die van jou andere abonnement geen vaste telefonie nodig? Omdat u dit bijvoorbeeld al oplost met een mobiel abonnement met onbeperkt bellen? Dan kunt u ook kiezen voor Budget Thuis internet en TV. Het scheelt u niet qua maandelijkse kosten, maar als u geen telefonie nodig heeft, dan is een contract met internet en televisie natuurlijk voldoende. De Buget bellen en internet pakketten worden steeds populairder omdat veel mensen bellen met hun mobiele telefoon. Voor Buget bellen en internet gelden vaak dezelfde aantrekkelijke welkomstaanbiedingen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.