KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Als we nog iets verder kijken naar het digitale TV pakket van 2 in een Online.nl dan weet u absoluut dat u met Online.nl TV zeer goed geluid en heel mooi beeld in huurwoning haalt. Het interactieve TV pakket heeft enkele zaken waar u zeker erg blij van wordt. Wat te denken van Opnemen en Pauzeren waarmee u maar liefst 100 uur live TV kunt opnemen en in een later stadium terug kunt kijken op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt de opnames maar liefst een jaar lang bewaren. Maar ernaast kansen zoals TV Gemist en Begin Gemist kunt u gebruiken op de meest populaire TV programma’s.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig abonnement voor televisie, telefonie en internet. Vanzelfsprekend heb je tevens hier de optie uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf nagaan waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is eenvoudig. Kies doorsnee dat wat het betere aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Online.nl internet, bellen en tv heeft diverse eigenschappen als het gaat om internet en televisie. Gaat u voor ADSL of aan gaat u voor glasvezel internet en tv met nog sneller en stabieler internet. Online.nl is hele meest bekende en aantrekkelijke provider als het gaat om internet en TV. Online.nl maakt gebruik van het KPN netwerk, en dat houdt in hoge kwaliteit voor een Online.nl prijs.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is gegarandeerd al een aanbieder met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt vaker dan gemiddeld genieten van een bellen en internet contract bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een dubbel korting verdient op jouw abonnementskosten. Daarmee kunt u enkele tientallen euro’s besparen. mogelijkerwijs krijgt u er extra bij cadeau zoals een gratis zenderpakket. Op het goede moment afsluiten kan dus absoluut de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is direct meegenomen. ernaast op deze website van Online.nl vindt u 24/7 de meest recente abonnement van dit moment.

Heeft u thuis bellen en internet afgesloten als twee losse abonnementen? En bij twee allerhande bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan doorsnee en voordeliger. Als u afsluit om de twee abonnementen te samenvoegen in een internet + tv pakket, dan bent u efficiënter uit. daarnaast heeft u maar één helpdesk en ontvangt u slechts één factuur. Dus daarnaast uw boekhouding wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet, bellen en tv kan hiervoor een prima mogelijkheid zijn. Dit twee in een contract biedt digitale televisie en zeer op tijd internet combineren aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat standaard even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult jouw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle abonnementen die er op uw adres een internet en bellen abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant een aantal aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet, bellen en tv bij u beschikbaar? U kunt jouw nieuwe twee in een contract in enkele gebruikelijke stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit diverse extra’s. Met een standaard vinkje geeft u jouw keuzes door voor bijvoorbeeld te veel tv-pakketten, interactieve televisie en te veel zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de bekendste internet en bellen pakketten van dit moment
  • eenvoudig de keus uit drie zeer complete pakketten
  • ernaast glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.