T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste abonnementen van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu daarnaast internet, tv en bellen. U kunt genieten van een aantal voordelen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan daarnaast mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u aangeven voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is bijna overal in holland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u om die reden 24/7 allereerst onze postcodecheck, dan ziet u op tijd welke mogelijkheden er op uw adres zijn. VDSL is een voordeligere keus dan glasvezelinternet, maar ook minder zeer stabiel en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit sowieso ligt aan de downloadsnelheid.

T-Mobile neemt een belangrijke positie in op de Nederlandse telecommarkt. Als onderdeel van het Duitse Deutsche Telekom-concern is het sinds 1992 actief als provider van mobiele telefonie.

In 2007 Neemt T-Mobile Orange holland over waarna zij met 4,8 miljoen klanten in een maal de tweede mobiele aanbieder van nederland worden.

In 2016 kondigen Ziggo en Vodafone aan combineren te gaan werken. Om te voorkomen dat zij samen te hoog macht kopen wordt Vodafone door de Europese Commissie genoodzaakt om Vodafone in huis af te stoten. T-Mobile neemt de rechten op ‘Thuis’ in december 2016 van Vodafone over en bediend vanaf dat moment met T-Mobile thuis zo’n 15.000 vaste aansluitingen.

Het is nog niet afgelopen met de uitbreiding van het T-Mobile netwerk. In 2017 nemen zij natuurlijk Tele2 over. Zij aangeven hiervoor zodat ze een vuist kunnen maken tegen de grote spelers KPN en VodafoneZiggo. Door combineren te gaan werken kunnen T-Mobile en Tele2 maandpremie besparen en zijn zij combineren gemakkelijker klaar voor de toekomst. Vanaf eind december 2020 is het niet meer mogelijk om nieuwe Tele2 in huis internetabonnementen af te sluiten. Wel kun je nog steeds aangeven voor Tele2 mobile. Voorlopig ga je als bestaande klant niets merken van deze overname. T-Mobile heeft zelfs een aantal beloftes gedaan, waaronder dat zij hun prijzen voorlopig niet verhogen.

 

T-Mobile alles in 1

Internetten: vanzelfsprekend kun je zoals bij elke telecomaanbieder genieten van internet, interactieve televisie en goedkoop vast bellen. Je hebt de keuze uit efficiënt internet waarbij de alledaagse DSL is. Je kunt echter tevens voor superefficiënt glasvezel-internet kiezen.

interactieve TV: Bij de interactieve televisie bepaal je uiteraard zelf welk programma je wilt starten, of je wilt pauzeren of een programma terugkijken wilt. Het is volledig aan jou.

Vast bellen: Wat het vaste bellen aan betreft zit je tevens goed bij T-mobile alles in 1. Het afrekenen geschiedt per seconde en je bent bent immer en overal bereikbaar voor een hele scherpe prijs.

Thuis glasvezel

Voor een razendsnelle internetverbinding kies je voor T-Mobile glasvezel. Met glasvezel internet wordt een maximum snelheid behaald van 1000 M/bits. De down- en upload bij glasvezel is gelijk. T-Mobile thuis glasvezel is super op het moment dat je vanuit koophuis werkt, films in 4K resolutie wilt streamen en 2 keer of vaker grote bestanden moet uploaden naar de cloud. Het is natuurlijk de moeite waard om voor T-Mobile thuis te aangeven op het moment dat dit beschikbaar is op je postcode. De snelheid is heel erg hoger en de extra maandelijkse aankoopbedrag zijn minimaal. Het razendsnelle high-end internet pakket is een must-have voor een groot huishouden waar je met 2 keer of vaker mensen tegelijk online bent, als je wilt met het streamen van 4K films en online gamen. Doe de postcode check om te checken of premium glasvezel beschikbaar is op die van jou adres.

Consumenten kunnen kiezen uit maar liefst 3 diverse internetabonnementen. Het verschil zit in de snelheid van het internet. Het meest geschikte abonnement zorgt voor een snelheid van maximaal 50 Mbps. Het 2de abonnement voor 100 Mbps. Voor personen die het uiterste uit hun glasvezelverbinding willen halen is het snelste keuze een optie. Met dit contract kunnen snelheden tot 500 Mbps behaald worden.

T-Mobile biedt glasvezel in 3 verschillende abonnementsvormen. Zodat er voor een ieder een voordelige snelheid is en je niet dubbel betaald.

Glasvezel van T-Mobile staat op een eigen netwerk en is sneller en stabieler dan het simpel internet. Je kunt hiermee met regelmatig computers interactief TV kijken. daarnaast is het up- en downloaden van grote bestanden geen probleem meer. Skypen, gamen, muziek streamen.. en dat allemaal razendsnel en met een top kwaliteit.

Wanneer je aan gaat voor Glasvezel van T-Mobile, hoef je dit niet zelf te installeren. Dit komt een monteur voor je doen. En heb je internet, mobiel bellen en tv van T-Mobile Thuis? Dan doen zij dit ernaast nog eens volledig gratis. Er wordt spoorslags een controle gedaan op het bereik van de WiFi. En op het moment dat deze niet optimaal blijkt te zijn, krijg je een WiFi-versterker.

 

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.