T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt aangeven voor een los internetabonnement, maar u kunt het ernaast bestellen met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten krijgt u 24/7 toegang tot 59 kanalen in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van jouw tv-abonnement via smartphone of tablet. daarnaast kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. ook is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat gaat vaste telefonie kunt u aangeven voor een aantal diverse pakketten.

T-Mobile biedt u de een keus te maken om jouw abonnement zelf samenvoegen te stellen en alles zo zorgvuldig mogelijk op die van jou wensen en behoeften af te stemmen. Binnenkort kunt u trouwens bij Breedbandwinkel daarnaast 4G voor in huis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor op tijd mobiel internet. Handig in mogelijkerwijs wel buitengebieden waar het vaste internet traag is.

Kiest u naast internet, tv of bellen ernaast voor mobiele telefonie van T-Mobile, dan komt u in aanmerking voor allerlei voordelen. Hoe die plussen er exact uitzien, is afhankelijk van het mobiele contract dat u kiest. Heeft u onder meer een mobiel Unlimited-abonnement, dan kost het snelste vaste internet van T-Mobile nog maar 25,00 euro per maand. Bij elk ander mobiel abonnement verdient u 2,50 euro korting per maand en tot 2GB te hoog mb’s per maand. Bekijk de mogelijkheden via onze postcodecheck, zodat u de allerlei abonnementen alledaags kunt vergelijken.

 

T-Mobile alles in 1

Internetten: natuurlijk kun je zoals bij elke telecomprovider genieten van internet, interactieve televisie en goedkoop vast bellen. Je hebt de optie uit simpel internet waarbij de gebruikelijke DSL is. Je kunt echter ook voor supereenvoudig glasvezel-internet kiezen.

interactieve TV: Bij de interactieve televisie bepaal je zeker zelf welk programma je wilt starten, of je wilt pauzeren of een programma terugkijken wilt. Het is compleet aan jou.

Vast bellen: Wat het vaste bellen aan betreft zit je ook goed bij T-mobile alles in 1. Het afrekenen geschiedt per seconde en je bent bent altijd en overal bereikbaar voor een hele scherpe prijs.

T-Mobile internet

Wanneer je wilt aanmelden of een nieuw abonnement wilt aankopen dan is het T-Mobile internet in huis abonnement bijvoorbeeld wel iets voor jou. T-Mobile is natuurlijk een solide internet aanbieder en biedt allerhande internet pakketten aan. Met T-Mobile in huis kun je zelf je internet contract samenstellen. Zo kun je aangeven uit enkel internet of de combinatie met tv en bellen. De T-Mobile internet snelheid varieert per postcode. Het is daarom maar beter om dit voor die tijd te checken met een postcode check. Op een aantal postcodes is zelfs glasvezel internet beschikbaar.

Internet Only behoort ernaast tot de mogelijkheden bij T-Mobile. Met Internet thuis van T-Mobile ben je gedekt van razendsnel en betrouwbaar internet. Bij je abonnement ontvang je eenvoudig een modem. Je kunt jouw internet contract maandelijks voor niks aanpassen. op de keper beschouwd een TV contract erbij afsluiten, is zo gedaan.

T-Mobile helpt die van jou graag om je Wifi-bereik optimaal te krijgen. Ben je niet helemaal tevreden over je bereik in huis, dan wordt dit zo op tijd mogelijk voor je opgepakt. Je ontvangt indien nodig een T-Mobile Wifi-versterker.

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.