Ziggo

Wil je weten welke internetabonnementen van Ziggo er op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Haarscherp beeld bij het TV kijken? Ga dan voor Ziggo 4K TV kijken. Je ziet wel vier keer scherper dan Full HD.

Ziggo biedt razendsnel internet aan, via uiteenlopende abonnementen. Met glasvezel internet ben je verzekerd van een snelle verbinding, tot wel 500 Mbit/s. Maar de vraag is of je dit echt nodig heeft.. enkele een ieder kunnen wel degelijk zonder glasvezel-internet, al zijn ze bij ons zelf nog niet bewust van. Waarom betalen voor iets wat je uiteindelijk niet volledig gebruikt? Ben je bang dat het wifi signaal te zwak is voor het hele huis? Schaf dan een Ziggo wifi versterker aan.

Ziggo geeft aan dat je ook met gemiddeld tot zwaar internet gebruik zonder glasvezel-internet kunt. Onder gemiddeld of zwaar internetverbruik vallen:

  • Mailen, Facebooken en internetpagina’s bekijken, tegelijkertijd
  • Films, series en vlogs volgen
  • Muziek en films downloaden
  • Gamen
  • regelmatig computers en tablets gebruiken

De maximale snelheid van het kabelinternet van Ziggo is 400 Mbit/s. Waar de uiterste snelheid van glasvezel 500 Mbit/s bedraagt. beiden een hogere snelheid dan je waarschijnlijk zult verbruiken.

Kiest u voor een alles in 1, 3-in-1, all-in-one of triple play pakket van Ziggo? Dan wilt u vanzelfsprekend bedenken wat de inhoud is. We kunnen u onmiddellijk verklappen dat de Ziggo inhoud wel goed zit. De geboden snelheid van het internet in alle pakketten is erg prettig, waardoor de oplossing op traag of langzaam internet erg klein is. Het Ziggo Alles in 1 instap contract is een prima instap pakket met een goede snelheid voor ieder gezien. Maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een sneller pakket, hiervoor zijn de Complete en Max abonnementen. U verdient dan automatisch een snellere internetverbinding via de kabel. Zo kunt u sneller downloaden en uploaden.

Niet enkel Ziggo internet is standaard erg goed, daarnaast Ziggo TV als onderdeel van het pakket is fijn compleet. Het algemeen zenderaanbod is erg ruim en verder uit te breiden voor de liefhebber. Er zijn allerhande extra zenderpakketten. Ziggo Sport hoeft u niet additioneel te kiezen, want deze zender vindt u sowieso zonder extra kosten terug op kanaal 14. Zo kijkt u naar onder andere alle races van Max Verstappen in de Formule 1, maar daarnaast naar buitenlands voetbal en basketbal uit de verenigde staten (NBA). De sportliefhebber zit dus op zijn plek bij Ziggo alles in één.

Ziggo vergelijken

Wilt u Ziggo vergelijken met de nieuwe Alles in 1 providers? verschillende bezoekers bekijken en vergelijken Ziggo met KPN alles in 1. Deze twee grootste internetaanbieders hebben we dan daarnaast voor u op een rijtje gezet naast elkaar. De Ziggo vs KPN afweging geeft hiervan het overzicht. Maar er zijn vanzelfsprekend meer abonnementen waar u mee kunt vergelijken. In een paar seconde kunt u het Ziggo abonnement bekijken en vergelijken gedaan hebben. U hoeft hiervoor puur maar uw postcode en huisnummer over te typen in de postcode check en de vergelijker doet haar werk voor u. Zo ziet u nu gelijk wat het voordeligste Alles in 1 pakket is op uw adres. In de vergelijker zitten alle grote telecom bedrijven van dit moment met hun up to date prijzen en meest recente aanbiedingen. Vergelijken is nog nooit zo gebruikelijk geweest.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.